Dental Plus Skip to content

DentalPlus hírek Vissza a hírekhez

Nov 29

Megérkezett az Új MyLunos Duo®!

  • - 2023-11-29

Végre megérkezett a MyLunos Duo® asztali profilaxis gép a Dürr Dentaltól. Ráadásul 2023 év végéig AJÁNDÉKBA adjuk hozzá a gurulós cart-ot 500.000 Ft értékben! 

MyLunos Duo® egyesíti a két legfontosabb kezelési módszert egy profillaxis folyamat során: homokfúvás és ultrahangos kezelést. Az ultrahangos depurátorának köszönhetően kíméletesen távolítja el a szupragingivális és szubgingivális fogkövet, minimál invzív porai pedig hatékonyan távolítják az íny alatti és feletti elszíneződéseket és a biofilmet.

Két funkció közül váltogathatunk szükség szerint a szupragingivális és szubgingivális homokfúvás alkalmazás között. Gombnyomásra válthatunk az íny alatti kezelésekhez javasolt Perio combi, és az íny feletti Gentle Clean porok között.  Eltömődés elleni védelem: A folyamatos légáramlás megbízhatóan megakadályozza a lerakódások képződését a csőrendszerben, és megakadályozza az eszköz eldugulását.

Egyértelműen elrendezett és higiénikus kijelző miatt, az összes funkciót gyorsan és intuitívan lehet kezelnii, még használat közben is. A lapos felületnek végett az egész egységet gyorsan és könnyen tisztíthatjuk és fertőtleníthetjük.  (a DÜRR DENTAL FD 322 prémium törlőkkel javasoljuk) 


Rugalmas vízellátó rendszer
A MyLunos Duo® rögzített vízcsatlakozással rendelkezik mindkét alkalmazási területre - homokfúvás és depurálás - valamint az 500 ml űrtartalmú víztartállyal a depurátort külön is elláthatjuk vízzel. Az ultrahangos alkalmazásokhoz a megfelelő vízellátást az igényeknek megfelelően lehet kiválasztani. 

A MyLunos Duo folyamatosan melegíti a vizet, így a pácienst 30-35 celsius közötti kellemes érzetű víz segítségével tudjuk kezelni. 

360° lábkapcsoló
A Duo összes funkcióját a modern 360° lábkapcsolóval lehet aktiválni. Kerek alakjának és kompakt méretének köszönhetően könnyen pozícionálható a padlón, ahonnan minden oldalról kezelhető a maximális rugalmasság érdekében.


MyLunos Duo® professzionális asztali homokfúvó 
3.299.900.- Ft helyett, 2.799.000.- Ft, melyhez
AJÁNDÉK:
- Lunos gurulós cart
- 4db Gentle Clean neutral profilaxis por íny feletti kezelésekhez (65mikron)
- 4db Perio Combi profilaxis por íny alatti kezelésekhez (30mikron)
- 4db depurátor hegy
- 1db univerzális forgatható fejű kanül
A promóció 2023.12.20-ig leadott rendelésekre érvényes. 

További kérdésed lenne? 
Lépj velünk kapcsolatba! 

iroda@dentalplus.hu
Telefon: +36 30 701 5258