Dental Plus Skip to content

Dental Plus Inspiráljuk Önt!

Fő partnercégünket, a KaVo Dental céget 2004-ben szervezték át KaVo csoporttá. Az addig is globális gyártó KaVo alá több társaságot felvásárolva alakítottak ki egy olyan cégcsoportot, amely a fogászati rendelőkben előforduló gépek, berendezések teljes palettáját átfogja, a kézidaraboktól a legfejlettebb 3D Cone Beam CT technológiáig. A KaVo-hoz tartoznak ma már a Gendex, I-Cat, Instrumentarium valamint a Leica Microsystems márkák is. További partnereinkkel, a Dürr Dental, MELAG illetve a sebészeti berendezésekre specializálódott Brumaba és Dr. Mach cégekkel tesszük teljessé a palettát. Mivel az általunk forgalmazott termékek nagyértékű, tartós eszközök, és ezekkel a gépekkel fogja Ön a rendelőjét az elkövetkezendő években üzemeltetni, ezért nagyon fontos a rendszerek körültekintő kiválasztása. Egy praxis kialakítását teljesen egyéni igények alapján, személyre szólóan kell megvalósítani, ezért munkatársunk segít megtalálni az optimális kialakítást és megoldásokat:

  • Felméri az Ön igényeit, figyelembe véve az Ön szakmai specializálódását, rendelője kialakítását.
  • Személyesen ismerteti a berendezések tulajdonságait és a gazdag alapfelszereltség jellemzőit.
  • Közösen kiválasztja Önnel a berendezéseket és összeállítja azok felszereltségét.
  • Megszervez egy bemutatót a Dental Plus budapesti vagy soproni bemutató termében, vagy valamely kiállításon.
  • Konkrét finanszírozási vagy pályázati ajánlatot tesz a finanszírozó illetve pályázatíró cégek együttműködésével, valamint lebonyolítja a teljes körű ügyintézést.

Innen már nincsen más hátra, mint személyesen is találkozni a berendezéssel a Dental Plus-nál!

Megnyugtató érzés, ha egy rendelőben magas minőségű berendezések tökéletes harmóniában működve szolgálják ki Önt. A Dental Plus által forgalmazott kezelőegységek műszaki hátterét mindig a partnercégeink által kiképzett, és az Ön rendelőjéhez legközelebb eső szerviztechnikus biztosítja.

A röntgenberendezések valamint sterilizátorok szervizelését saját mérnök kollégáink végzik. Természetesen rendelkezünk minden szükséges hatósági engedéllyel, műszerparkkal ahhoz, hogy röntgenberendezések telepítését, szervizelését illetve a kétévenként szükséges felülvizsgálatot végezhessünk.

Ezen túlmenően az országban legnagyobb számban végezzük a MELAG sterilizátorok számítógépes diagnosztikával történő szervizelését.

Miután a berendezést beüzemeltük nem szűnik meg a kapcsolatunk Önnel, végigkísérjük Önt a munkája során. A Dental Plus ügyfélszolgálati és szerviztechnikus munkatársai mindig szívesen állnak a rendelkezésére, naprakész információkkal, legyen szó esetleges bővítésről, vagy akár műszaki segítségről.

Reméljük, hogy ezzel a kiadványunkkal sikerült egy kis bepillantást nyújtani a Dental Plus ügyfélorientált szolgáltatásaiba, és bízunk benne, hogy Ön minél hamarabb megtapasztalja ezt személyesen is.

Dental Plus munkatársai

Cégünk számokban Néhány érdekes adat amit érdemes tudni rólunk!

30
ÉVEINK SZÁMA
642
értékesített KaVo kezelőegység
43
értékesített 3D CBCT
1536
ÜGYFELEINK SZÁMA